Oppsummering fra Kulturtinget 2024

SUKSESS !!!

Det må vel være lov å bruke en såpass betegnelse om Kulturtinget 2024? Vi er trygge på det, etter alle de veldig hyggelige og positive tilbakemeldingene vi har fått.

Vi har alle en ære av dette, like mye dere medlemmer som oss i styret. For ikke å glemme vår flotte ordfører, utvalgsleder og virksomhetsleder kultur. «VI SAMMEN» skapte dette. «VI SAMMEN» skal jobbe konstruktivt og målrettet videre.

Så kan det være at «VI SAMMEN» en gang når et hårete mål om at Nordre Follo kommune kan smykke seg med tittelen «Norges kulturkommune». Lillestrøm klarte det i 2023. De er lik vår kommune på mange måter. Kanskje er det de som skal få være hovedtaler på Kulturtinget i 2025? Ja, for det blir et Kulturting i 2025 også. På våren en gang. Bare å glede seg til det!

Ordføreren åpnet Kulturtinget 2024 med å stake ut Høyres retning i kulturlandskapet. Bra at vi har en så kulturorientert ordfører. Det bare MÅ bli en bra fireårsperiode for kulturen.

Monica Larsson, daglig leder i NOKU (Norges Kulturforum), holdt et flott innlegg med noen stikk til oss og vår kommune. Monicas presentasjon kan lastes ned her.

Sissel Gransæther, virksomhetsleder for Idrett, kultur og oppvekst i kommunen, holdt en tydelig og god presentasjon av den totale, kommunale tilskuddsordningen, og ga også tips til andre steder å «hente ut» støttemidler. Alt hun sa er faktisk også å finne på våre hjemmesider (for de som måtte slite med å finne frem). Sissels presentasjon kan lastes ned her.

Nok en gang: Tusen takk for at «VI SAMMEN» fikk til et flott Kulturting 2024!

Protokollen fra Kulturtinget kan lastes ned her.